Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Batavus

Batavus: Vakmanschap sinds 1904

Batavus fietsen

Batavus elektrische fiets en transportfiets 

Elektrische fiets van Batavus kopen? Of toch een Batavus transportfiets? Het Heerenveense Batavus heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van dit merk kunt u e-bikes, stadsfietsen en hybrides/ toerfietsen kopen. Zo is er altijd een fiets die bij u past; of u nu korte ritjes fietst naar de stad of lange tochten door de natuur maakt.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.  

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. Volgende
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. Volgende

Batavus: Passie voor fietsen

Batavus fiets en ebike

Iedereen een Batavus

Batavus staat al sinds 1904 voor puur vakmanschap. Het ontstaan van Batavus is te herleiden tot een winkel in uurwerken en naaimachines, opgericht door Andries Gaastra. Na twee jaar werd het assortiment uitgebreid met Duitse fietsen van het merk Presto. Snel hierna volgden zelf gemaakte fietsen onder de huidige naam Batavus. Batavus maakt ondertussen al meer dan honderd jaar kwaliteitsfietsen en is één van de grootste fietsfabrikanten in Nederland. Zelfs na al die jaren blijft Batavus innovatief in het design van hun fietsen en blijven ze doorontwikkelen. Dit blijkt uit de vele awards die gewonnen zijn door Batavus fietsen, waaronder de 'Fiets van het Jaar' titel die in de afgelopen 20 jaar maar liefst 4 keer aan een Batavus fiets is toegekend.

Batavus fietsen worden gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen en worden milieuvriendelijk geproduceerd. In de fabriek worden alle grondstoffen en apparatuur getoetst op duurzaamheid en wordt een eigen waterzuiveringsinstallatie ingezet om het afvalwater opnieuw te gebruiken.

Fonk

CNCTD NR3

Dinsdag Basic N7

Mambo N7

Zonar V27

Wayz E-go Comfort F7e

Wayz E-go Comfor M7e

Wayz E-go Active

Ways E-go Active Plus

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen